Tentative de sinucidere la Satu Maresinucidere

Situație nemaiîntâlnită până acum la Satu Mare. Un bărbat a amenințat, de două ori, că se sinucide, în cursul zilei de ieri, prin același procedeu: se aruncă în Someș de pe Podul Golescu.

Prima tentativă
Prima tentativă a avut loc în jurul orei 9.30. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, s-a așezat pe conducta de dincolo de balustrada podului spunând că se aruncă în Someș.

La fața locului au ajuns, la scurt timp, echipaje de poliție, jandarmi, ambulanță și ISU, iar în cele din urmă bărbatul a fost convins să renunțe la intenţiile sale. A fost urcat în ambulanță și transportat la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean.

Repetiție cu ajutoare
Când toată lumea se gândea că lucrurile s-au liniștit, în jurul orei 12.30, același bărbat amenința că se aruncă iar în Someș, din aceeași locație de pe Podul Golescu. De data aceasta nu era singur. Bărbatul a convins-o să i se alăture și pe soția sa, în vârstă de 39 de ani.

Întrebat dacă nu i-ar părea rău dacă soția sa ar păți ceva, bărbatul a spus cu nonșalanță: ”Asta e. O duc la înmormântare”.

El spune că a fost cadru militar timp de 15 ani și este nemulțumit de faptul că nu este ajutat să intre în proprietatea terenului său.

În cele din urmă, prima dată soția, apoi și el, au fost convinși să renunțe la sinucidere.

Va mai încerca
Bărbatul spune că va mai recurge la astfel de gesturi în cazul în care nu i se vor rezolva problemele.

Este interesant cum de acest om, care a mai amenințat de cel puțin 10 ori până acum că se aruncă în Someș, nu este internat undeva la vreun spital de boli mintale și cum de circulă liber, pentru că este cât se poate de clar că are probleme de sănătate psihică.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts