More


  Un mod inedit de a face contrabandă cu țigări

  - Advertisement -

  contrabanda

  Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit, ascunse într-un cazan de încălzire artizanal aflat într-un autoturism, 1.170 pachete țigări, pe care un cetățean ucrainean încerca astfel să le introducă ilegal în țară.

  Joi, 3 noiembrie a.c., la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul ucrainean Oleh V., în vârstă de 28 ani, din Cernăuți. Acesta conducea un autoturism marca Kia, înmatriculat în Ucraina.

  Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport.

  Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată în vederea sustragerii de la controlul vamal, în interiorul unui cazan de încălzire confecționat artizanal, ce se afla în autoturism, cantitatea de 1.170 pachete de ţigări, marca Marble, de provenienţă ucraineană.

  Ţigările în valoare de 5.148 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei. Totodată, autoturismul Kia a fost reținut până la plata amenzii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img