Un tânăr de 18 ani a impresionat prin cuvinte înșirate pe hârtielansare

Daniel Bogar, așa se numește tânărul care a uimit cu talentul său un oraș întreg. Acesta și-a lansat, ieri, primul volum de poezii intitulat ”În gând urat”. Peste 20 de poezii, venite din profunzimea sufletului și a trăirilor, au fost înșirate negru pe alb, și adunate într-o carte.

Autorul cărții este elev în clasa a XII-a la Colegiul Tehnologic ”Ion I. C . Brătianu”, școală ai cărei reprezentanți trebuie să fie mândri și onorați de elevul pe care l-au format în toți acești ani.

Primul care a luat cuvântul a fost însuși mentorul elevului, Felician Pop, care a fost bucuros să vorbească despre discipolul său, dar și despre rezultatele acestuia.

”Cartea lui Daniel este una dintre marile surprize ale acestui an. Daniel Bogar este un poet matur, cu o profunzime și originalitate extraordinare. Cred că acest debut va fi un adevărat eveniment literar, și cred că noul val al poeziei sătmărene are în Daniel vârful de lance”, a spus Felician Pop.

La eveniment au participat zeci de persoane atât din județul Satu Mare, cât și din Maramureș, respectiv apropiații tânărului, reprezentanți ai bisericii, dar și oameni de cultură. În luările de cuvânt ale acestora, Daniel Bogar a primit numai cuvinte de laudă și apreciere, transformând ziua de ieri într-o zi de neuitat pentru tânărul poet. Nu au lipsit momentele artistice, care au oferit o delicată gingășie întregului eveniment. Cartea ”În gând urat” a fost scoasă la Editura ”Ecou Transilvan” din Cluj Napoca.
Ioana Simion

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts