More


  A fost pornit iluminatul ornamental la Satu Mare

  - Advertisement -

  iluminat

  Primarul Kereskenyi Gabor a pornit miercuri seara iluminatul ornamental de sărbători din Satu Mare. La ceremonie, care a avut loc în Piața Libertății (Parcul Central), au fost prezenți sute de copii, alături de părinții lor. În mulțime au mai putut fi văzuţi și prefectul Radu Bud, subprefectul Altfatter Tamas, preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, consilieri locali și județeni.

  La propunerea primarului Kereskenyi Gabor, alături de viceprimarii Adrian Albu și Doina Feher, s-a trecut la numărătoarea inversă, după care a fost apăsat butonul de pornire a iluminatului ornamental.

  A fost momentul în care fața orașului s-a schimbat în totalitate. Acum municipiul Satu Mare este îmbrăcat și luminat cum se cuvine pentru a întâmpina sărbătorile de iarnă.

  În continuare, primarul Kereskenyi i-a invitați pe toți să se deplaseze până în Pasajul Coposu unde este organizat un superb Târg de Crăciun. Pe tot traseul, primarul Kereskenyi Gabor a fost însoțit de trei ,,Crăciuniţe” care au împărţit bomboane celor mici.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img