More


  Bărbat găsit mort în casă

  - Advertisement -

  mort1

  Un bărbat a fost găsit miercuri mort în propria-i locuință situată într-un bloc din Piața 25 Octombrie nr. 40 (în spatele magazinului Profi din Centrul Nou). Se pare că bărbatul a zăcut mai multe zile mort în casă, astfel că în momentul în care legiștii au ajuns la fața locului au descoperit că trupul neînsuflețit al bărbatului ar fi intrat în proces de putrefacție.

  Cadavrul a fost preluat de legiști și transportat la morgă în vederea efectuării autopsiei, iar polițiștii și procurorii au demarat o anchetă în acest caz. Din primele cercetări, nu sunt suspiciuni de omor.

  Accident de muncă
  Un accident de muncă, soldat cu rănirea gravă a unui muncitor s-a produs miercuri, în jurul orei 14.00, în municipiul Satu Mare. Din motive încă neelucidate, un bărbat a căzut în gol, de pe o schelă a unui șantier de pe strada Humulești din Satu Mare. În urma impactului cu solul, bărbatul a suferit mai multe leziuni, motiv pentru care a fost transportat la Urgențe pentru investigații medicale suplimentare.

  Fiind vorba despre un accident de muncă, inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Satu Mare au demarat o anchetă pentru a se vedea în ce circumstanțe a căzut bărbatul de pe schelă în timpul serviciului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img