More


  Restaurantul KFC vine la Satu Mare

  =

  kfc-la-satu-mare

  Mult aşteptatul restaurant american Kentucky Fried Chicken își va deschide porțile anul acesta pentru sătmăreni. Până de Crăciun este posibil ca sătmărenii să poată degusta din renumitele preparate KFC.

  Restaurantul KFC va fi deschis în incinta Satu Mare Shopping Plaza, mai exact în zona de foodcourt de la etajul patru. Suprafața totală este de aproximativ 50 de metri pătrați, spațiul fiind unul primitor, clienții având ocazia să admire orașul de la înălțime. În momentul de față se așteaptă finalizarea amenajărilor necesare, după care sătmărenii vor putea lua masa în stil american, la unul dintre cele mai renumite restaurante americane. Investiția este de aproximativ 250.000 de euro.

  Reamintim faptul că, cu câteva luni în urmă, sătmărenii au lansat o campanie ”Vrem KFC la Satu Mare”, unde s-au adunat peste 4.000 de like-uri, pentru a îi determina pe cei de la KFC să își extindă lanțul de restaurante și în județul Satu Mare.

  Restaurantele KFC sunt prezente în România din 1996, investițiile totale în extinderea rețelei ridicându-se la opt milioane de euro până în anul 2008. KFC este adus în România în sistem de franciză de compania US Food Network, aflată în portofoliul grupului Altrom. În anul 2008, rețeaua KFC deținea 30 de restaurante pe piața românească, în care lucrau peste 1.200 de angajați. În ianuarie 2012, KFC avea deschise 42 de restaurante în România, dintre care 18 în București.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img