More


  Sute de negreșteni la manifestările de Ziua Națională a României

  =

  oas

  Sute de negreșteni au participat joi, la manifestările organizate de Ziua Națională a României în centrul orașului Negrești-Oaș.

  Primarul Aurelia Fedorca a îndemnat, în discursul său, la unitate și la redescoperirea încrederii românilor în ei și în țara lor.

  ”Îmi doresc ca această zi să fie pentru noi toți una de reflecție, în care să depășim diferențele dintre noi și să privim uniți spre un viitor comun. Să învățăm din ce au făcut marii noștri înaintași și să punem împreună umărul pentru a construi țara și societatea pe care ne-o dorim. O națiune puternică este formată din comunități puternice care vibrează prin fiecare membru al său. Sunt mândră să fiu primarul acestei comunități care a demonstrat în acești ani că știe să fie unită la bine dar și la greu. Că știe să se implice pentru cei aflați în nevoi, pentru cei aflați în durere, dar știe să se bucure pentru cei care au succes, pentru cei care reușesc. O comunitate care își respectă bătrânii și încearcă să le ofere tinerilor un viitor sigur. Dar și un oraș în care cetățenii, de toate confesiunile, și reprezentanții tuturor bisericilor reușesc să creeze o atmosferă de comuniune. Îmi îndrept acum gândul și spre negreștenii care se află departe de casă, dar care ne încurajează constant de acolo. Le mulțumesc pentru că nu ne-au uitat și pentru că sunt cu gândul mereu acasă”, a spus Aurelia Fedorca.

  Momentul a fost urmat de ceremonia de depunere de coroane și jerbe de flori din partea instituțiilor publice și a partidelor politice.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img