More


  A băgat România în sperieţi

  - Advertisement -

  sabin

  Un sătmărean aflat până nu demult pe lista celor mai căutate persoane de către Poliţia Română va ajunge la închisoare după ce a fost condamnat pentru înşelăciune.

  Mircea Sabin Sas este unul dintre cei mai periculoşi infractori din România, apărând ani de-a rândul pe lista ”most wanted” a Poliţiei Române alături de persoane condamnate pentru omor, trafic de droguri, proxenetism, tâlhărie şi evaziune fiscală.

  Originar din Satu Mare, Mircea Sabin Sas s-a născut pe 22 decembrie 1965, reuşind recordul de a avea trei mandate de arestare preventivă emise pe numele său în 2014 pentru falsificare de monedă şi înşelăciune. Sătmăreanul a fost condamnat în total la 8 ani şi o lună de închisoare, dar ani de zile a reuşit să scape de închisoare, ascunzându-se de oamenii legii.

  Pe 13 februarie, Judecătoria Galaţi l-a condamnat la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Bărbatul falsificase două avize de însoţire a mărfii şi o delegaţie pentru ridicare de mărfuri, în baza cărora a ridicat peste 3.000 de lei ca reprezentant al unei firme, SC Zahărul SA Oradea. Verdictul instanţei nu este definitiv.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare