More  Accidentul de la Lacul Pescăruș, produs de un adolescent de 17 ani

  accident

  Accidentul de sâmbătă dimineață din Satu Mare, în urma căruia o mașină a ajuns în Lacul Pescăruș și un tânăr a fost rănit, a fost produs de un adolescent de 17 ani care nu avea permis de conducere.

  Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, accidentul s-a produs din cauza faptului că șoferul nu a adaptat viteza în curba respectivă, a pierdut controlul asupra volanului și, în cele din urmă, mașina a ajuns în Lacul Pescăruș.

  În urma accidentului, pasagerul din mașină, în vârstă de 17 ani, a fost rănit și a fost transportat cu ambulanța la Urgențe. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că șoferul mașinii are doar 17 ani și că nu are permis. În această situație, pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă.

  Reamintim faptul că sâmbătă dimineața, în jurul orei 5.30, la intersecția străzilor Botizului cu Odoreului, un autoturism marca BMW a ieșit de pe carosabil și, după ce s-a izbit de tot ce a întâlnit în cale, s-a oprit în Lacul Pescăruș. În urma incidentului, mașina BMW a fost distrusă aproape în totalitate.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE