More  Elevi sătmăreni premiați la concursul național ”Mesajul meu antidrog”

  antidrog

  Sediul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Satu Mare a găzduit ieri premierea elevilor câştigători la concursul naţional „Mesajul meu antidrog” – ediţia a XIII-a. La etapa naţională, din totalul de 2.520 de elevi finalişti, 5 elevi din judeţul Satu Mare au fost premiaţi în urma ocupării următoarelor locuri:

  LOCUL I Secţiunea grafică liceu: Alb Ioana Alexandra, elevă la Colegiul Naţional „Ioan Slavici” Satu Mare

  LOCUL II Secţiunea spot liceu: Sava Marius şi Zimbru Ionuţ, elevi la Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia” Satu Mare

  LOCUL III Secţiunea eseu literar, limba română: Hontău Ariana, elevă la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” Satu Mare

  LOCUL III Secţiunea eseu literar, limba maghiară: Olah Dorottya, elevă la Liceul Teoretic German „Johann Etinger” Satu Mare

  Elevii câştigători au fost recompensaţi de Agenţia Naţională Antidrog cu diplome şi tablete. Totodată, Agenţia Naţională Antidrog (ANA), prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Satu Mare, lansează ediţia a XIV–a a concursului „Mesajul meu antidrog”, având ca temă „Colorează-ţi viaţa altfel…fără droguri!”. „Mesajul meu antidrog” este unul dintre proiectele de succes de prevenire a consumului de droguri în rândul populaţiei şcolare din învăţământul gimnazial şi liceal şi se desfăşoară anual, încă de la înfiinţarea ANA. Ediţia a XIV–a a concursului se derulează în intervalul februarie – iulie 2017, în cadrul instituţiilor din învăţământul preuniversitar (gimnaziu şi liceu).

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE