More

    Infirmeria CSM Satu Mare

    bsc

    De un sezon de coşmar pare că are parte antrenorul portughez Jose Araujo la echipa de baschet a CSM Satu Mare. N-a fost săptămână sau etapă jucată ca la echipă să nu apară vreo problemă… medicală.

    Iar dacă e să privim statistica partidelor jucate în Liga Naţională, antrenorul Araujo a avut la dispoziţie tot lotul valid doar la meciul de debut cu Olimpia Braşov şi la cel din ianuarie cu BC ICIM Arad…Cu menţiunea că, şi la Braşov, bosniaca Tavic abia sosită n-a jucat iar cu Aradul a lipsit Uiuiu încă nerefăcută…

    Acum însă la meciul de azi de la Olimpia Braşov situaţia e la limita…amânării.

    Eniko Laza e în continuare gripată cu febră, Tavic are tendonul rupt, Wittington e cu meniscul în refacere, Uiuiu aşteaptă ok-ul medicilor iar peste toate şi americancele Reed şi Batey au acuzat stări gripale şi sunt incerte.

    “Aşa ceva n-am mai întâlnit de când antrenez la profesionişti. Abia dacă voi avea şase jucătoare apte la Braşov. E greu să facem faţă , sper ca măcar la meciul de sâmbătă să fim mai mulţi” a spus Araujo care nici măcar ca pregătire a play off-ului nu poate calcula acest meci din cauza accidentărilor survenite. Conducerea încearcă în această săptămână să o aducă de la Iaşi pe Kadira Simons, o jucătoare care să dea o mână de ajutor rarefiatei echipe sătmărene.

    Partida Olimpia Braşov- CSM Satu Mare se va juca azi de la ora 18. Sâmbătă elevele lui Araujo vor întâlni acasă, tot de la ora 18, pe CSM Târgovişte.

    Vor arbitra Bedir Sefer, Cosmin Prisca, Alexandru Vasile. Comisar: Stelian Banica
    Se mai joacă azi CSM Târgovişte- U Cluj Napoca şi Sepsi- Phoenix Galaţi.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE