More    Accident produs de un şofer beat

    Joi, 16.03.2017, în jurul orei 22.40, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ardud au fost sesizați telefonic prin SNUAU 112, de către un bărbat din localitatea Solduba, cu privire la faptul că i-a fost avariat autoturismul care se afla parcat în fața locuinței.

    O patrulă formată din polițiști de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Rurală Beltiug și din cadrul Poliției Orașului Ardud s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că un sătmărean de 40 de ani, care a condus autoturismul pe strada Principală din localitatea Solduba, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat în coliziune cu autoturismul persoanei reclamante.

    La efectuarea controlului, polițiștii au constatat faptul că bărbatul aflat la volanul autoturismului emana un miros pregnant de alcool. Cel în cauză a refuzat testarea cu aparatul etilotest, de asemenea a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 337 din Codul penal.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE