More


  Câștigătorii celei de-a zecea ediții a concursului Tip Top Prichindel, Carei 2017

  - Advertisement -

  Tip Top Prichindel

  Joi, 23 martie 2017, începând cu ora 17.00, în sala „Deák Endre” a Centrului Cultural Carei a avut loc cea de-a zecea ediție a concursului de talente Tip Top Prichindel, organizat de Centrul Cultural Carei. În cadrul concursului s-au înscris 32 de copii de la grădinițe și școli gimnaziale din întregul județ.

  Concursul s-a desfășurat pe două categorii: grădiniță și grupa pregătitoare, respectiv clasele I-IV. Juriul a fost format din Bud Daniela, educatoare la Grădinița cu program prelungit nr. 2 Carei, Salamon-Spivac Denia, educatoare la Grădinița cu program prelungit nr. 2 Carei; Kovács Monika, educatoare la Grădinița cu program prelungit nr. 9- Școala gimnazială „Vasile Lucaciu” Carei; Burlacu Helga, învățătoare la Școala gimnazială nr. 1 Carei. Concurenții au prezentat fiecare câte o poezie sau un monolog, încercând să impresioneze juriul și publicul prezent în sală. După încheierea concursului, a avut loc un scurt moment artistic pregătit de solistele Bagosi Ivett, Nuna Teodora, Páter Szandi, Tóth Viki, care au interpretat mai multe melodii de muzică ușoară. Fetele au fost pregătite de prof. Szűcs József. Petcu Dora, Someșan Milan și formația Magic Dance au prezentat mai multe dansuri. Aceștia au fost pregătiți de Raluca Păvăluc. Concursul a fost prezentat de Adrian Ștefănuți.

  Câștigătorii celei de-a zecea ediții a concursului de talente Tip Top Prichindel sunt:
  I. Categoria Grădiniță și grupa pregătitoare:

  Locul I – Pietrar Antonia
  Locul al II-lea – Linzembold Csanád
  Locul al II-lea – Luca Luana
  Locul al III-lea – Molnar Sofia
  Locul al III-lea – Iluțan Ligia
  Mențiune – Cazacu Ștefania
  Mențiune – Lincar Petra Ilinca

  II. Categoria clasele I-IV:

  Locul I – Varga Adriela
  Locul al II-lea – Danciu Alexandra
  Locul al III-lea – Varga Alesia
  Menţiune – Vörös Nikolet

  Premiile, constând în diplome și dulciuri au fost oferite de Primăria Municipiului Carei. Organizatorii felicită toți participanții pentru efortul depus și rezultatele obținute.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img