More  Cu calificarea pe masă!

  csm

  CSM Satu Mare e la un pas de a reveni în top 4 în Liga Naţională de baschet feminin. Fetele lui Araujo au deja 1-0 la general şi cu un succes în această seară se califică în semifinalele campionatului.

  Ar fi practic o reeditare a performanţei obţinute de CSM Satu Mare în 2012 când echipa noastră a ajuns tot de pe poziţia a 6-a în clasament până în finală la capătul unui play-off în care sătmărencele antrenate atunci de Dan Fleşeriu eliminau pe CSU Alba Iulia şi BC ICIM Arad.

  În acel an CSM Satu Mare şi CSM Târgovişte jucau finala campionatului iar dâmboviţencele se impuneau cu 3-0 la general.

  Acum echipa noastră pare că porneşte cu un uşor avantaj dacă luăm în calcul că în acest sezon Olah&co au făcut mereu meciuri bune acasă…Iar pentru meciul de azi, antrenorul Jose Araujo o mai are indisponibilă doar pe Wittington, în rest lotul e valid.

  Vor veni să dea lovitura de start primii campioni naţionali din istoria Sătmarului la dans sportiv, Ciprian Mariţa şi Oana Bumba de la Royal Dance Club , iar aceştia vor face şi o demonstraţie de dans între primele două sferturi. Antrenorul Bogdan Andone cu băieţii de la Olimpia şi echipa LPS ului antrenată de Dacian Nastai vor veni să susţină echipa. Oficialii CSM-ului vor să ofere o seară a viitorului baschetului sătmărean şi sunt aşteptati în număr mare copiii de la TDM Academy şi Academia Magic să le susţină pe fete.

  csm1

  Una dintre cele mai valoroase jucatoare din lot, bosniaca Matea Tavic e increzatoare in sansele echipei.

  „Este o oportunitate pentru noi să batem Târgoviște. Trebuie să jucăm cum am jucat duminică și vom câștiga. Sper să vină cât mai multă lume să ne susțină pentru că este cel mai important meci al nostru”.

  Jose Araujo, antrenorul echipei de baschet feminin de la CSM Satu Mare, a împlinit ieri 45 de ani.

  Fetele i-au cântat la începutul antrenamentului de ieri dimineaţă, La mulţi ani!, dar au promis că petrecerea va veni abia după victoria cu Târgovişte.

  „Avem nevoie de încă o victorie neapărat. Suntem în formă bună, jucătoarele sunt apte. Vrem să ne calificăm”, a declarat portughezul Araujo.

  Partida CSM Satu Mare- CSM Târgovişte se va juca joi de la ora 18 în sala LPS. Pentru acest meci au fost delegaţi arbitrii Amalia Marchiş, Istvan Bertalan şi Cristian Trofim iar comisar FRB, Radu Vaida.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE