More


  Îmi doresc, în cel mai scurt timp, un nou cadru legal pe sport

  - Advertisement -

  Premierul Sorin Grindeanu a afirmat luni că își dorește ca în cel mai scurt timp să existe “un nou cadru legal legat de sport”.

  “I-am transmis domnului ministru Dunca (ministrul Tineretului și Sportului — n.r.), îmi doresc ca în cel mai scurt timp să vină cu un nou cadru legal legat de sport, și anume cu Legea sportului și norme de aplicare a acestei legi”, a declarat Grindeanu, la evenimentul “Program de tabere ARC 2017 pentru românii de pretutindeni”, organizat la Palatul Victoria de Ministerul Tineretului și Sportului, împreună cu Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

  Totodată, Sorin Grindeanu a spus că își dorește ca performanțele sportivilor români la Olimpiadă să crească.

  “Îmi doresc, domnule Covaliu, ca la următoarea Olimpiadă să fim acolo unde am fost la Los Angeles. Greu, știu, știu condițiile de atunci (…), ne-am aflat pe locul doi. După aceea ne-am menținut un număr bun de ediții în primele zece țări sportive. Din păcate, la ultimele olimpiade, n-am mai fost așa de performanți, nu din cauza sportivilor, ci din cauza bazei care s-a restrâns din punctul meu de vedere foarte mult, iar lucrurile acestea trebuie să se schimbe. Împreună cu Ministerul Sportului, vă rog, aveți toată deschiderea mea, a Guvernului, astfel încât (…) să repornim aceste lucruri pe o bază sănătoasă”, i-a transmis premierul Grindeanu președintelui Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare