More  Patru sătmăreni în lotul României pentru Europene

  FB_IMG_1490279521037

  Înaintea marii confruntări europene ce va avea loc în perioada 05 – 09 .04 .2017, la cea de-a 9 ediție a Campionatului European de Karate WUKF All Ages, lotul național al Federației Române de Karate WUKF, în perioada 20-27.03.2017 își definitivează pregătirea fizică , tehnico-tactică și își stabilește împreună cu antrenorii lotului federal ultimele strategii de competiție.

  Întreg lotul FRK WUKF format din 30 de sportivi ce au confirmat la recentul Campionat Național FRK WUKF desfășurat la Târgoviște se află în localitatea Florești, jud.Cluj, unde beneficiază pentru pregătirea lor, alături de antrenorii federali MIHAI HANGA și DROCSA JOZSEF, de excelentele condiții ale sălii de sport a comunei, pusă la dispoziția lor de autoritățile locale.

  De remarcat că din lotul naţional fac parte şi patru karateka sătmăreni. E vorba despre Daiana Vancsa şi Burya Patrick de la CSM Satu Mare , Lazin Ribana de la Zanshin şi Răzvan Ţinca, legitimat acum la Poli U Cluj Napoca.

  “Aflându-ne din nou în fața unei mari provocări, cea de a ne apăra titlurile câștigate în cele 8 ediții ale Campionatelor Europene WUKF, suntem motivați de dorința de a demonstra la noi acasă valoarea karate-ului românesc. Dorim o reconfirmare a parcursului excelent al FRK WUKF — parcurs datorat unei excelente strategii a conducerii federației care a dovedit faptul că și sportul românesc ( karate-ul ) se poate situa și menține în ierarhia loturilor europene și mondiale WUKF. Suntem conștienți că toți ochii vor fi ațintiți asupra noastră, adversarii noștri dorind să se afirme la noi acasă, dar sperăm că alături de suporterii, prietenii și părinţii sportivilor noştri, ce ne vor susține ca de fiecare dată, să-i dovedim în Sala Polivalentă din Cluj.

  Suntem la noi acasa. Suntem cei mai buni”, a declarat TINCA Răzvan component al lotului FRK WUKF.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE