More  Prefectul Darius Filip a vizitat o fabrică în plină expansiune din Medieșu Aurit

  medies

  O firmă din județul Satu Mare dorește să se extindă, să mărească producția și să creeze 200 de noi locuri de muncă. Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, şi directorul de cancelarie, Cecilia Marinescu, s-au deplasat joi, 30 martie 2017, în comuna Medieşu -Aurit, unde alături de primarul Radu Iancu au vizitat sediul unei societăţi în care se produce mobilier tapiţat.

  Societatea Top Design Furniture, înfiinţată în anul 2007, este un important punct de producţie, iar canapelele, grupurile de colţ şi paturile tapiţate produse la Medieşu-Aurit ajung în toată Europa. Aproximativ 400 de muncitori lucrează, în trei schimburi, în această fabrică realizată după cele mai moderne principii, după cum a prezentat administratorul Michaela Leiner.

  Proprietarii acestei companii doresc mărirea producţiei, ceea ce va duce efectiv la crearea unor noi locuri de muncă pentru locuitorii din zona comunei Medieşu Aurit. Astfel, se doreşte crearea a cel puţin 200 de noi locuri de muncă.

  Prefectul Darius Filip a fost surprins în mod plăcut de condiţiile în care îşi desfăşoară activitatea muncitorii acestei fabrici şi a salutat proiectul de extindere a companiei.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE