More


  Probleme de atitudine…

  - Advertisement -

  hand

  CSM Satu Mare s-a văzut din nou învinsă în Liga Zimbrilor…Elevii lui Varady au cedat, 23-27, în fața celor de la CSU Suceava după un meci în care ai noștri au jucat un handbal bun doar în prima repriză.
  La vestiare s-a intrat la egalitate 15-15 după 30 de minute, însă apoi ceva parcă s-a rupt… De la vestiare ai noștri au ieșit parcă deconcentrați iar moldovenii s-au distanțat la 3-4 goluri și au știut apoi să țină de diferență până pe final…

  Așa cum corect le-a reproșat și antrenorul Varady, unii dintre băieții de la CSM au probleme cu atitudinea…Una departe de cerințele unor prestații de Liga Națională…Iar când nu toți trag parcă la aceeași căruță…nu pot apărea și rezultatele pozitive.

  Morar și Munea s-au accidentat și asta poate a contat în jocul din repriza secundă, dar din păcate cu veteranii Stan și Campar fără gol marcat e greu să speri la mai mult..

  Urmează jocul de sâmbătă de la Constanța de la ora 12.15 cu Dobrogea Sud. Meciul va fi transmis de Dolce sport și Digisport.

  CSM Satu Mare: Cioroiu, Pogyină, Suciu – 9 goluri, Olah – 6, Trifunovic – 3, Crăciun -2, Rogoz – 1, Munea – 1, Morar – 1, Campar, Stan, Ungar, Mateș.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare