More


  Adrian Albu, noul președinte al PNL Satu Mare

  - Advertisement -

  pnl

  Noul președinte al Organizației Județene a PNL Satu Mare este Adrian Albu. Acesta a fost ales în cadrul ședinței de alegeri care a avut loc aseară, la Filarmonica ”Dinu Lipatti”.

  La şedinţa Comitetului de Coordonare Judeţean al Partidului Naţional Liberal, filiala Satu Mare au participat Raluca Turcan – Preşedinte PNL, Cristian Buşoi – Secretar General PNL, Ilie Bolojan – Preşedinte PNL Bihor, Roman Florin – Preşedinte PNL Hunedoara, Ioan Turc – Preşedinte PNL Bistriţa, Florin Alexe – Preşedinte PNL Sector 3 Bucureşti, Ludovic Orban, candidat la preşedinţia PNL. De asemenea, au mai fost prezenți circa 350 de delegați din cele 56 de organizații locale din județul Satu Mare, printre care deputatul Romeo Nicoară sau vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Rus, care a și prezidat această ședință, sau președintele Organizației Municipale a PNL Satu Mare, viceprimarul Doina Feher.

  În calitate de invitați, la ședința de alegeri au mai participat președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, și primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor. În cuvântul celor doi, aceștia au reafirmat buna colaborare, la nivel local și județean, dintre PNL și UDMR și au dat asigurări că aceasta va decurge și în continuare. Despre importanța PNL pe scena politică românească au vorbit și președintele PNȚCD Satu Mare, Adelin Ghiarfaș, și președintele FDG, Ioan Leitner.

  Raluca Turcan i-a îndemnat pe liberalii sătmăreni să creadă în PNL și să-i determine, în acest fel, și pe cetățenii simpli să creadă în valorile liberale.

  ”Văd aici oameni care cred în PNL, care sunt structurali compatibili cu Partidul Național Liberal și care, din nefericire, cred că nu au primit motivația suficientă pentru a milita cu încredere și solidaritate pentru valorile liberale. Nu cred că în Satu Mare, cu excepția UDMR, există un partid care să poată reprezenta mai temeinic, corect și profesionist sătmărenii decât PNL. Eu cred lucrul acesta despre PNL Satu Mare. Dumneavoastră credeți lucrul acesta despre PNL Satu Mare. Credeți suficient de mult încât să-i convingeți și pe alții că aceasta este realitatea? Fiți convingători, dragilor. Pentru că dacă noi nu credem în PNL, cum să creadă alții?! Azi punem bazele unei forțe a PNL care să îi reprezinte cu adevărat pe cei care se uită cu speranță spre PNL”, a declarat Turcanu.

  Pentru preşedinţia PNL Satu Mare au candidat două persoane: viceprimarul Adrian Albu şi consilierul judeţean Adrian Cozma. În cele din urmă, Adrian Albu a fost ales președinte pentru următorii 4 ani. Tot cu această ocazie au fost aleși vicepreședinții, secretarul și trezorierul PNL Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img