More


  Argint Royal la Ujgorod

  - Advertisement -

  received_1352419044839422

  Dansatorii de la Royal Dance Club Satu Mare au avut parte de un sfârșit de săptămână încărcat.

  Sportivii sătmăreni au participat la două competiții , una internațională, în Ucraina, și a doua națională, la Bistrița.

  În Ucraina , la Ujgorod, a avut loc Open-ul țării vecine cu peste 800 de perechi la start, cu perechi medaliate în țări precum Rusia, Ucraina, Polonia, Slovacia, Ungaria, Germania, Italia sau Rep. Moldova.

  Spre lauda lor, campionii naționali la standard, 14-15 ani, Oana Bumba și Ciprian Marița au confirmat și la Ujgorod. Sătmărenii au terminat pe locul doi la categoria lor fiind învinși în finală doar de campionii Rusiei.

  received_1352419081506085

  ”Un concurs foarte puternic și bine organizat. Perechi extrem de valoroase și faptul că am ajuns să cucerim medalia de argint la 14-15 ani și să intrăm în finală la tineret confirmă nivelul bun pe care sportivii noștri îl au”, a spus antrenorul Ovidiu Ignat.

  Tot în acest week-end sportivii de la Royal au urcat pe podium și la Cupa Floris de la Bistrița. Clubul Royal intră de acum în linie dreaptă și cu organizarea ediției 2017 a Cupei Sătmarului, o competiție de ranking la care sunt așteptate cele mai valoroase perechi din țară.

  Cupa Sătmarului la dans sportiv va avea loc între 13-14 mai la sala LPS Ecaterina Both.

  Rezultate Ujgorod
  Marița Ciprian- Bumba Oana(FOTO) locul 2 la Open Junior II Standard şi locul 6 la WDSF Open Youth Standard
  Ignat Eduard – Jurguț Luiza locul 7 la WDSF Open Youth Latino

  Rezultate Bistriţa
  Horvath Mark – Reif Isabela pereche mixtă Royal Dance / Rus Team Baia Mare locul 2 la clasa E 12-15 ani
  Râpan George – Torja Cerasela locul 4 la Open Basic Standard vârsta 16-35 ani

  Meritul pentru aceste rezultate le aparţine atât sportivilor, cât şi antrenorilor Ovidiu Ignat, Otto Varga, Cordea Mikle Cristian şi Marius Iepure.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare