More


  Audiențe la Avocatul Poporului

  =

  Oportunitate de soluționare a problemelor existente în rândul cetățenilor ieri la Prefectură. Avocatul Poporului s-a deplasat la Satu Mare de la Biroul Teritorial Oradea pentru a analiza cazurile propuse de cetățenii din județul Satu Mare. Sala mare a Prefecturii Județului Satu Mare a găzduit ieri, 27 aprilie, audiențele la Avocatul Poporului. Un număr de zece persoane care au dorit să ridice diverse probleme au fost înscrise pe lista oficială până la momentul începerii sesiunii, lista fiind deschisă și cazurilor prezente direct la fața locului, fără o stabilire oficială în prealabil.

  Cei care s-au prezentat la audiențe au venit cu diverse probleme și speră la rezolvarea acestora cât mai eficientă. În cadrul audiențelor la Avocatul Poporului, au fost aduse în discuție aspecte legate de litigii între persoane fizice – deși acestea nu țin direct de competența Avocatului Poporului, încălcarea dreptului de proprietate sau restituirea terenurilor și eliberarea titlurilor de proprietate și punere în posesie. Totodată a mai fost ridicată problema încălcării dreptului la pensii.

  Avocatul Poporului primește audiențe la Instituția Prefecturii județului Satu Mare o dată pe lună și sunt așteptați astfel toți cei care doresc soluționarea unor probleme.
  Rareș Jucan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img