More


  Avertisment pentru Talna după derby-ul cu Unirea

  - Advertisement -

  ajf

  Derby-ul ligii a 4-a de elite de duminică dintre Talna Orașu Nou și Unirea Tășnad, scor 1-2, a continuat marți după amiază și la Comisia de disciplină a AJF Satu Mare.

  Supărat că centralul Kovacs Szabolcs a acordat un penalty în minutul 90 pentru oaspeți, un spectator a intrat la final pe teren și a încercat să-i aplice o corecție arbitrului din Carei. Centralul s-a eschivat mai ceva ca la Centura Sătmarului iar suporterul înfierbântat a fost imediat imobilizat de oamenii de ordine și de jucătorii gazdelor.

  Incidentul a fost notat în raportul de arbitraj iar la comisia de disciplină s-a decis ca echipa Talna Orașu Nou să primească un avertisment și o amendă de 150 lei.

  Un alt meci cu scântei a fost Marna-Tiream. La acest joc am avut doi jucători eliminați pentru comportare violentă. Laszlo Koncz (Tiream) şi Sergiu Matei (Marna) s-au ales cu patru etape de suspendare şi vor achita câte 80 de lei amendă, conform art. 63.1.5 din Regulamentul Disciplinar.

  Alte decizii luate de Comisia de disciplină:
  • Referitor la incidentele de la Someşul Oar – Voinţa Lazuri, cazul arbitrului Armin Hariş va fi înaintat Comisiei Judeţene de Arbitri.
  • La meciul Voinţa Doba – Victoria Apa a fost eliminat jucătorul Richard Oros (Doba) pentru cumul de cartonaşe galbene. Comisia decide suspendarea jucătorului pentru un joc şi amendă 30 lei conform art. 63.2.1.
  • La meciul Voinţa Lazuri – Speranţa Halmeu a fost eliminat jucătorul Alexandru Barar (Halmeu), pentru cumul de cartonaşe galbene. Comisia hotărăşte în acest caz suspendarea jucătorului pentru un joc şi 25 de lei amendă conform art. 63.2.1.
  • La meciul Prietenia Crucişor – Egri Agriş echipa oaspete nu s-a prezentat la joc, motiv pentru care comisia hotărăşte omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea echipei gazdă şi o amendă de 400 lei pentru echipa din Agriş conform art. 79.1.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img