More


  Covaliu – La Cluj am trăit momente de excepție

  - Advertisement -

  cova

  Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, a declarat că a trăit la Cluj-Napoca, la Campionatele Europene de gimnastică artistică, ‘’momente de excepție’’.

  ‘’La Cluj am trăit momente de excepție, într-o atmosferă greu de descris în cuvinte’’, a spus președintele COSR, potrivit site-ului forului olimpic național.

  ‘’Ne-a încântat evoluția sigură de la bârnă reușită de Cătălina Ponor, care i-a adus titlul european. Ne-a bucurat medalia de bronz obținută de Larisa Iordache, grație căreia nu una, ci două românce au ascultat imnul României de pe podium. Am fost impresionați că incredibilul Marian Drăgulescu a cucerit medalia de argint la sărituri, al doilea său trofeu la întrecerile de la Cluj. Ei sunt modele pentru toți tinerii din România și au demonstrat că gimnastica românească are potențial pentru a rămâne în elita mondială. Felicitări acestor sportivi minunați care au oferit tuturor iubitorilor de sport din România atât clipe magice, cât și un exemplu a ceea ce înseamnă valorile fundamentale ale olimpismului românesc: tradiție, pasiune, respect, excelență și mândrie națională. De asemenea, felicitări întregului colectiv tehnic și forului nostru de specialitate, precum și autorităților locale și tuturor celor care s-au implicat în organizarea, la Cluj-Napoca, a unei ediții memorabile a Campionatelor Europene de gimnastică artistică’’, a mai spus Covaliu.

  La ediția din acest an a Campionatelor Europene de gimnastică artistică, reprezentanții României au cucerit patru medalii, două de aur, prin Marian Drăgulescu (sol) și Cătălina Ponor (bârnă), una de argint, prin Marian Drăgulescu (sărituri), și una de bronz, prin Larisa Iordache (bârnă).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img