More  Două medalii pentru careianul Bartincki Attila la Naţionalele Universitare

  karate

  Campionatul Naţional Universitar de karate a avut loc in week-end in Capitala.. Evenimentul din Sala de Jocuri a Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport – Bucureşti, a fost organizat de Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar (MECS), Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport (UNEFS) – Bucureşti şi Federaţia Română de Karate (FRK), C.S.U. UNEFS Bucureşti.

  La acest campionat au participat studenţi români practicanţi de karate sau discipline de arte marţiale, indiferent de instituţia de învăţământ de unde aceştia provin. Au fost prezenţi peste 100 de sportivi de la 29 de universităţi.

  Attila Bartincki a reprezentat cu succes Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Sportivul careian a cucerit două medalii de bronz la probele de kata masculin, respectiv kumite -60 kg.

  Dr. Fazekas Gyorgy, în calitate de preşedinte şi antrenor al clubului sportiv Karate Do B.F.K.S. Carei, la care Attila este legitimat, doreşte şi pe această cale să îl felicite.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE