More


  Etapă de rally-sprint în Centru Nou!

  - Advertisement -

  rally sprint

  Iubitorii sporturilor cu motor sunt aşteptaţi sâmbătă în Centru Nou la spectacolul pe care cu siguranţă îl vor oferi piloţii de rally sprint.

  Cea de-a II-a etapă a Campionatului Internațional de Rally Sprint 2017 se va desfășura pe B-dul Transilvania din Satu Mare iar organizatorii se aşteaptă la un număr mare de participanţi.

  Competiția este deschisă pentru orice tip de autoturisme, putându-se înscrie atât piloți debutanți cât și avansați.

  Înscrierile se pot face şi online dar şi în ziua concursului, de la ora 08.00, iar manșele cronometrate vor începe la ora 10.30.

  Festivitatea de premiere este anunțată pentru ora 17.00.

  “ Circulaţia pe B-dul Transilvania va fi închisă sâmbătă de la ora 8 până după amiază, după festivitatea de premiere. Dacă la prima etapă ce a avut loc în poligonul ACR am fost nevoiţi să blocăm înscrierile pentru că era depăşită limita maxima acum acest lucru s-a întâmplat deja. Avem 81 de înscrişi încă de sâmbătă aşa că lista e închisă“ ne transmite directorul ACR Satu Mare, David Seletye.

  Evenimentul sportiv este organizat de ACR și Clubul Sportiv Rider’s Satu Mare cu sprijinul Consiliului Local al municipiului reședință de județ.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare