More  Fetele joacă fotbal şi la Carei

  frf

  Dacă la Satu Mare ne-am obişnuit deja cu performanţele fetelor de la Juniorul şi cu convocările repetate la lotul U 19 ale Ioanei Borodi, iată că de un an şi la Carei avem o trupă de fotbal feminin.

  Pe stadionul CFR Timișoara a avut loc luni o acţiune de selecţie organizată de FRF în vederea constituirii lotului naţional U 15 la fotbal feminin

  La selecție au participat 110 fete pentru 18 locuri… A fost şi ultimul trial după cele de la Iaşi, Cluj Napoca şi Bucureşti iar concurenţa neaşteptat de mare…
  De remarcat că la această acţiune au participat şi cinci fete de la recent înfiinţatul club DALIANA Carei.
  E vorba de Hanna Hevele, Denisza Ionucz, Karina Linzenbold, Daiana Oneț și Evelin Viciocian. Din motive medicale a lipsit de la trial Ștefana Buzura-Beraru.
  Fetele au susținut teste de calitate motrică, complexe de procedee tehnice cu mingea contra-cronometru și joc de fotbal liber 2 x 10 minute (model 8+1). În joc, atacul careian a adus victoria echipei din care fetele noastre au făcut parte la trial (scor 5-4), respectiv Evelin Viciocian – 3 goluri și Daiana Oneț – 1 gol. Fetele sunt pregătite de antrenor licența B – UEFA: Jurj Nicușor.
  Rezultatele acestei acţiuni de selecţie vor fi comunicate în scurt timp de oficialii FRF.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE