More


  Frații Bulgăr, medaliați la Naționale

  - Advertisement -

  bulgarii

  Luptele sătmărene continuă să aducă medalii pe bandă rulantă de la competițiile importante.

  De la copii la seniori nu e turneu la care reprezentanții CS Cetate Ardud să nu urce pe podium iar clubul sătmărean se poate mândri chiar și cu sportivi numeroși cooptați în loturile naționale.

  Iar în week-end, la Craiova a mai venit o confirmare a valorii luptelor sătmărene după ce frații Bulgăr, Marius și Mădălin, au cucerit medaliile de aur și respectiv bronz la Naționalele de juniori U20.

  Marius Bulgăr a fost de departe cel mai bun la categoria 50 kg și a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului lăsând impresia că nu prea are rivali…Fratele mai mare, Mădălin, a terminat pe trei și a luat bronzul deși pe parcursul concursului reușise să treacă de favoritul principal la aur…

  Iar Mădălin este un adevărat exemplu pentru mai tinerii săi colegi de club…Acesta continuă să se antreneze și să practice luptele la un nivel ridicat chiar dacă pentru a se întreține după terminarea liceului a ales să se angajeze la o firmă și să lucreze în trei schimburi!!! Poate că după această nouă performanță se sensibilizează cineva și se găsește o soluție ca Mădălin să fie remunerat din sport pentru a putea continua cariera la un nivel ridicat. Căci specialiștii îl văd ca pe un viitor component al lotului național de seniori…Cu condiția ca Mădălin să nu se lase până la seniori.

  Un alt titlu național l-a obţinut sătmăreanul Lenard Berei, luptător legitimat în prezent la CSA Steaua București. Berei s-a dovedit a fi cel mai bun la categoria 120 kg.

  De la CS Satu Mare – Cetate Ardud au mai participat Marian Zaha (locurile 5-8, 50 kg), Andrei Buzilă (locul 5, 66 kg), Peter Pek (locurile 5-8, 66 kg), Sandor Pek (locurile 5-8, 84 kg). Sportivii de la CS sunt pregătiți de Tudor Barbul, Claudiu Blaga , Ludovic Lieb, Feri Szabo și Norocel Barbur. Urmează Internaționalele României la cadeți și juniori din luna mai, dar și Europenele U16 unde sunt șanse mari să avem și sătmăreni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare