More


  Hagi ar putea da lovitura..

  =

  hagi

  Grecii au pus ochii pe jucătorii lui Gică Hagi. Kevin Boli și Florinel Coman sunt doriți de către PAOK, care la meciul de aseară dintre FCSB și Viitorul, încheiat la egalitate, scor 1-1, l-au trimis pe directorul sportiv, Lubos Michel, să-i urmărească pe cei doi.

  Pe lângă PAOK, fundașul de 25 de ani, Kevin Boli, mai este dorit și de liderul campionatului din Grecia, Olympiakos, care a și făcut deja o ofertă pentru francezul din echipa lui Gică Hagi. Trebuie specificat că Boli va intra la finalul sezonului în ultimul an de contract cu Viitorul, astfel că sunt șanse destul de mari ca ”Regele” să-l lase pe fundaș să se transfere în Grecia.

  Boli a ajuns la Viitorul în 2015 de la Mouscron, liber de contract, și a evoluat pentru echipa lui Hagi în 66 de meciuri, reușind să înscrie 4 goluri și să le ofere colegilor două pase de gol.

  1 milion de euro este cota de piață a lui Boli, conform transfermarkt.com.
  În ceea ce-l privește pe tânărul Florinel Coman, Hagi s-a declarat dispus să-l cedeze. Pentru Coman și-a mai exprimat interesul și finanțatorul celor de la FCSB, Gigi Becali, care s-a declarat dispus să plătească 1,5 milioane de euro pentru mijlocașul de 19 ani.

  ”Noi producem jucători, așa că suntem deschiși, oricine poate să vină, dacă ne convine oferta bine, dacă nu mai negociem. Suntem deschiși să discutăm despre orice jucător.

  Eu nu pot să-i țin, ei trebuie să meargă la mai bine, eu am posibilitațile mele. Îmi fac munca și în rest sunt disponibil să-i las să plece, pentru a le fi mai bine, dacă oferta e convenabilă pentru noi”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă care a urmat jocului cu FCSB.

  Coman este un jucător crescut de Luceafărul Brăila și care a ajuns la Academia lui Gică Hagi în 2011. 37 de meciuri, 5 goluri și 6 pase de gol are Coman în tricoul Viitorului.

  700.000 de euro este cota de piață a lui Coman, conform transfermarkt.com.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img