More


  Încep Campionatele Europene de gimnastică…

  =

  gimn

  De azi incep Campionatele Europene de Gimnastica de la Cluj-Napoca, competitie care se va desfasura pina pe 23 aprilie. Organizatorii au anuntat programul celor cinci zile de concurs, ceremonia de deschidere urmand sa aiba loc miercuri, de la ora 17.00.

  Competitia de la Cluj-Napoca va debuta pe 19 aprilie cu calificarile masculine, iar in 20 aprilie vor avea loc cele feminine. In 21 aprilie se vor decerna primele medalii, in urma finalelor la individual-compus, feminin si masculin, iar in 22 si 23 aprilie sunt programate finalele pe aparate, de asemenea la ambele categorii.

  Programul complet al competitiei, conform tvr:
  Miercuri, 19 aprilie

  14.00 – Calificari masculin. Subdiviziunea 2
  17.00 – Ceremonia de deschidere
  18.00 – Calificari masculin. Subdiviziunea 3
  Joi, 20 aprilie

  13.30 – Calificari feminin. Subdiviziunea 2
  16.00 – Calificari feminin. Subdiviziunea 3
  18.30 – Calificari feminin. Subdiviziunea 4

  Vineri, 21 aprilie

  13.00 – Concurs individual compus masculin. Ceremonia de premiere
  17.30 – Concurs individual compus feminin. Ceremonia de premiere
  Sambata, 22 aprilie

  13.30 – Finalele pe aparate (3M, 2F) si Ceremonii de premiere

  Duminica, 23 aprilie
  13.30 – Finalele pe aparate (3M, 2F) si Ceremonii de premiere

  Competitia va fi transmisa in direct la TVR
  Romania va fi reprezentata la aceasta editie a CE individuale de Catalina Ponor, Larisa Iordache, Olivia Cimpian si Ioana Crisan, respectiv de Marian Dragulescu, Cristian Bataga, Andrei Ursache, Adelin Kotrong, Laurentiu Nistor si Vlad Cotuna.

  Obiectivul este de castigare a 2-3 medalii.

  La competitia de la Cluj-Napoca vor participa 274 de gimnasti din 37 de tari (168 gimnasti si 106 gimnaste), alaturi de aproape 450 de antrenori, medici, arbitri, oficiali.

  CE din luna aprilie revin in Romania la exact 60 de ani de la prima editie a competitiei feminine, care s-a desfasurat la Sala Floreasca, iar pe atunci se numea Cupa Europei.
  Din cele 37 de natiuni care au inscris gimnasti in competitie, 19 vor alinia un numar complet de prezente in concurs, adica 6 gimnasti si 4 gimnaste, acestea fiind Austria, Spania, Finlanda, Marea Britanie, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Israel, Italia, Olanda, Norvegia, Portugalia, Romania, Rusia, Slovenia, Elvetia, Turcia si Ucraina.
  La ultima editie a CE individuale, in 2015 (Montpellier), gimnastii romani au cucerit doua medalii: Marius Berbecar – argint la paralele si Andreea Munteanu – aur la barna.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img