More  Per Johansson – Va fi foarte dificil, dar fetele noastre au mai multă experiență

  per-johansson

  Antrenorul suedez al echipei de handbal feminin CSM București, Per Johansson, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că partida cu Ferencvaros Budapesta din Liga Campionilor va fi una dificilă, dar afirmă că elevele sale au mai multă experiență și pot obține calificarea în Final Four.

  “Ne pregătim intens pentru partida de vineri, folosim fiecare minut, fiecare oră… avem multe antrenamente și multe ședințe tactice, iar fetele au fost până acum foarte dedicate. Este un timp scurt pentru mine pentru a pregăti acest meci, dar am vorbit și ne antrenăm mult și sper să fie suficient. Pentru mine este un meci palpitant pentru că nu am așa de mult timp la dispoziție, dar sunt mulțumit de felul în care a răspuns echipa la antrenamente. Nu am schimbat multe, însă încercăm să le facem pe fete să respecte reguli simple în ceea ce privește ofensiva și atacul pentru a ne îmbunătăți jocul. Încerc să păstrez lucrurile bune la echipă și să renunț la cele care nu fac bine. Toată lumea știe că va fi foarte dificil împotriva celor de la Ferencvaros, dar fetele noastre au experiență atât la nivel de club, cât și la nivel de echipe naționale, așa că sunt pregătite pentru un astfel de meci important”, a spus suedezul.

  Per Johansson, numit zilele trecute în locul antrenorului Aurel Roșca, a explicat că a acceptat oferta grupării bucureștene pentru că CSM este una dintre cele mai bune echipe de club din lume. “Am ales CSM București pentru că este una dintre cele mai bune echipe din lume, iar mie mi-a lipsit handbalul de acest nivel fiind în ultimul timp angrenat la echipa națională. Așa că atunci când a apărut această șansă nu am putut să refuz. Este o provocare și o plăcere să lucrez cu cele mai bune jucătoare din lume și încerc să mișc lucrurile în direcția potrivită. Am găsit aici handbaliste foarte motivate să repete performanța de anul trecut (n.r. — câștigarea Ligii Campionilor)”, a precizat tehnicianul suedez.

  Echipa de handbal feminin CSM București întâlnește, vineri, de la ora 20,00, în Sala Polivalentă din Capitală, formația Ferencvaros Budapesta, într-o partidă contând pentru prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Returul este programat în 15 aprilie, la Budapesta.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE