More

    Se anunţă spectacol pe patru roţi în Centrul Nou

    rally

    Iubitorii sporturilor cu motor sunt aşteptaţi azi în Centrul Nou la spectacolul pe care cu siguranţă îl vor oferi piloţii de rally sprint.

    Cea de-a II-a etapă a Campionatului Internațional de Rally Sprint 2017 se va desfășura pe B-dul Transilvania din Satu Mare iar organizatorii se aşteaptă la un număr mare de participanţi si spectatori.
    Competiția este deschisă pentru orice tip de autoturisme, putându-se înscrie atât piloți debutanți cât și avansați.

    “Circulaţia pe B-dul Transilvania va fi închisă sâmbătă de la ora 8 până după amiază, după festivitatea de premiere. Dacă la prima etapă care a avut loc la poligonul ACR am fost nevoiţi să blocăm înscrierile pentru că era depăşită limita maximă, acum acest lucru s-a întâmplat deja. Avem 81 de înscrişi încă de sâmbătă aşa că lista e închisă“,s ne transmite directorul ACR Satu Mare, David Seletye.

    Festivitatea de premiere este anunțată pentru ora 17.00.

    S-au facut in aceste zile pregatiri pe traseu, au fost astupate gropile din carosabil iar in aceasta dimineata va fi finalizat si traseul.

    Evenimentul sportiv este organizat de ACR și Clubul Sportiv Rider’s Satu Mare cu sprijinul Consiliului Local al municipiului reședință de județ.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE