More


  Ultimul meci acasă pentru trupa lui Araujo

  - Advertisement -

  baschet-u-csm

  Final de sezon pentru baschetbalistele de la CSM Satu Mare.
  Elevele lui Araujo vor juca azi de la ora 12 ultimul meci acasă din această ediţie a Ligii Naţionale.Adversarele vin de la Alexandria cu o trupă de junioare.
  După dezamăgirea creată de eliminarea în decisiv în sferturi cu Târgovişte, fetele de la CSM parcă nu şi-au mai găsit ritmul şi motivaţia iar în grupa pentru locurile 5-8 au avut evoluţii oscilante în faţa ICIM –ului Arad.
  „ E greu să găseşti o motivaţie pentru meciurile acestea pentru locurile 5-8. Practic sezonul ar fi trebuit să se încheie după jocurile din sferturi şi să nu mai cheltuim aiurea bani pentru un loc 5 sau 7 care nu te ajută cu nimic pentru ediţia viitoare. Nu e ca la fotbal unde vin mai mulţi bani din drepturile TV dacă ocupi un loc mai bun în afara podiumului. Echipa asta a arătat în acest sezon că se poate bate de la egal la egal cu formaţiile ce joacă acum finala, dar în acelaşi timp a şi dezamăgit când ne aşteptam mai puţin în meciul doi cu Târgovişte. Vom trage linie după aceste ultime meciuri şi vom analiza atent pe ce ne putem baza pentru sezonul viitor. Pentru că e clar CSM Satu Mare trebuie şi poate să reintre în lupta pentru medalii” transmit oficialii echipei de baschet.
  Partida cu BC Teleorman Alexandria începe la ora 12 şi se va juca în sala LPS. Arbitrii au fost delegaţi Andrada Csender, Cristian Trofim şi Vlad Potra.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img