More


  Angajații APM au protestat din nou. De data asta în birouri

  - Advertisement -

  greva-apm

  Angajații Agenției pentru Protecția Mediului – APM Satu Mare au protestat ieri din nou. Ei au stat în birouri şi nu au desfăşurat activitate, fiind nemulţumiţi de nivelul de salarizare.

  “Suntem nevoiţi ca astăzi, între orele 11:00 şi 13:00 să declanşăm conflictul de muncă, pentru eliminarea discriminărilor angajaţilor de la ANPM şi ai APM. Cu toţii suntem în culmea disperării pentru că nu ni s-au rezolvat revendicările salariale pe care le-am cerut mai mult de un an. Toţi angajaţii APM sunt în instituţie, dar nu desfăşoară activitate. Dacă nu se va rezolva, sau nimeni nu ne va lua în seamă nici în continuare, declanşăm conflictul de muncă după care intrăm în grevă generală pe perioadă nedeterminată”, a declarat liderul de sindicat, Ramona Farcaş.

  “Având în vedere că în urma protestelor anterioare din data de 14.03.2017, 21.03.2017 și 27.04.2017 nu a existat nicio reacție de susținere din partea Ministerelor /Guvernului /factorilor politici privind eliminarea discriminării angajaților din Agenția Națională pentru Protecția Mediului și Agențiile Județene pentru Protecția Mediului, mai mult lipsa de răspuns la solicitările noastre scrise, ne vedem nevoiți să declanșăm conflictul de muncă, astfel încât astăzi, 30.05.2017, între orele 11,00-13,00 angajații ANPM și ai APM- urilor vor fi într-un nou protest spontan și vor înregistra conflictul de muncă la Ministerul Mediului și la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social”, arată reprezentanții Federaţiei Sindicatelor Unite din Mediu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Pierdut sac…

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare