More

    Careianul Denis Țicle s-a calificat la Mondialele din Kenya

    atletism

    Organizat sub egida IAAF, concursul Ziua Mondială a Atletismului a reunit duminică pe Cluj Arena atleți din 13 județe. Performerul concursului a fost careianul Denis Țicle pregătit de fostul campion național, Florin Turcu. Denis a aruncat sulița la 66,80 m și a realizat baremul de 66,00 m pentru Campionatele Mondiale de juniori II (U17) care vor fi găzduite în perioada 12-16 iulie de Nairobi (Kenya).

    Și alți atleți de la CS și LPS Satu Mare, Liceul Teoretic Carei, au obținut rezultate bune și foarte bune.

    Juniori II: Olimpiu Balog (Carei) – locul 2 la disc, Emanuel Coman (CS) – locul 2 la înălțime, Laurențiu Vădan (Carei) – locul 3 la lungime, Antonia Kinczel (Carei) – locul 3 la 400 mg.

    Juniori III: Pereni Cintya (LPS) – locul 1 la disc și locul 3 la greutate, Casiana Cozma (CS) – locul 2 la disc și la suliță, Andrei Majer (LPS) – locul 2 la suliță, Bianca David (LPS) – locul 3 la înălțime.
    Copii: Vlad Turcu (Carei) – locul 1 la suliță și la greutate, Maia Graizler (LPS) – locul 2 la disc, Roxana Cura (Carei) – locul 2 la lungime și la 800m.
    Antrenorii celor de mai sus sunt Florin Turcu, Ioan Mărneanu, Horea Macarie, Radu Achim.

    Locul 5 la finala ONSS
    Altfel, calificată în premieră la o finală națională, echipa de pentatlon fete a LPS a ocupat locul 5 la ultimul act ONSS, desfășurat sâmbătă la Iași. Echipa a fost alcătuită din Ioana Borodi, Viktoria Paul, Iulia Coți, Mălina Leordean și Valinio Ahmad, iar sătmărencele au fost însoțite de profesorul Marius Butean.

    Urmează finala C.N. Școlar de juniori 1 de la București unde Ioana Borodi și Viktoria Paul vor participa la probe individuale.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE