More


  CSM Satu Mare e campioana națională la spadă!

  - Advertisement -

  scrima

  După succesul de la individual, spadasinul sătmărean Adrian Szilagyi a cucerit medalia de aur la Naționale și cu echipa CSM Satu Mare.

  După un concurs epuizant, care a însemnat șapte etape disputate în două zile, CSM Satu Mare a câștigat titlul național în dauna celor de la Craiova care cu cele două echipe ale lor au terminat pe locurile doi și trei.

  Cel mai greu meci pentru sătmăreni în sala Csipler a fost de departe cel cu CS U 1 Craiova. S-a tras mai bine de o oră și s-a ajuns la egalitate, 22-22. A urmat minutul suplimentar cu avantaj pentru olteni. Doar că Adrian Szilagyi a avut nervii tari și a demonstrat că acum e spada numărul 1 a României și a luat punctul câștigător. S-a terminat 23-22 cu șapte victorii din șapte pentru CSM Satu Mare.

  Un rezultat deosebit au reușit și cei de la CS Satu Mare , juniorii Balazs, Oroian, Szep, împreună cu antrenorul lor Lehel Nagy au avut cinci victorii și au terminat pe locul 4.

  Pentru CSM Satu Mare au tras Adrian Szilagyi, Andrei Timoce, Arkosi Bertalan și Macska Adam.

  Pentru Szilagyi Adrian și Andrei Timoce urmează un cantonament cu lotul național și apoi participarea la Campionatele Europene. Antrenorul Csiszar Francisc așteaptă ca acum cei de la COSR și de la Federația de Scrimă să se țină de cuvânt și să aducă Centrul Olimpic de pregătire la spadă, la Satu Mare.

  Florin Mureşean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img