More


  Elevii lui Nastai, egali cu oamenii regelui Hagi

  - Advertisement -

  lps

  La nici o zi de la succesul istoric al Viitorului Constanța în Liga 1, LPS Satu Mare a jucat la Ovidiu semifinala Ligii elitelor la U 19 cu puștii Academiei lui Hagi. O semifinală istorică pentru fotbalul sătmărean dacă ținem cont că în careul de ași la U 19 au intrat doar centre puternice ca UTA Arad, Dinamo și Viitorul.

  Sub privirile regelui Hagi, venit la meci chiar dacă a sărbătorit până târziu în noapte titlul de campion, Viitorul s-a desprins la 3-0 până la pauză. E drept cu un gol doi marcat dintr-un penalty ușor acordat gazdelor.

  Mobilizați la cabine de antrenorul Nastai, juniorii LPS –ului au avut o revenire de vis. Parnău în minutul 55 cu un eurogol de la 25 m a dat semnalul revenirii, apoi Opriș min 70 și Ciocan min 80 au făcut ca la final tabela să arate …3-3. Și să le dea celor de la LPS speranța că pot obține sâmbătă la Satu Mare calificarea în marea finală.

  ”Îi felicit pe băieți. Au făcut o repriză secundă extraordinară și sincer acest 3-3 e mai mult decât puteam spera mai ales după rezultatul de la pauză” a spus antrenorul Dacian Nastai.

  lps1

  De remarcat că la final, antrenorul Viitorului, Gheorghe Hagi, a ținut să vină personal să-i felicite pe jucătorii LPS-ului și s-a pozat cu drag alături de delegația sătmăreană. Mai mult, Hagi a promis că va face tot posibilul să vină la returul de la Satu Mare ! În cealaltă semifinală, UTA Arad- Dinamo 1-1.

  LPS Satu Mare: Moroz-Silaghi, Catuna, Oltean, Parnău-Micaș, Nagy Mate, Cubaș, Ciocan-Onea, Opriș. Au mai intrat Szekely, Oros, Topan, Forgacs.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img