More


  Juniorii sătmăreni dau teste la… U Cluj Napoca

  - Advertisement -

  juniori

  Patru tineri jucători sătmăreni au participat marţi, 9 mai, la Cluj Napoca la o selecţie organizată de clubul Universitatea.

  La trialul ce se vrea a fi o selecţie pentru grupele de juniori ale clubului condus acum de fostul international Ioan Ovidiu Sabău au participat peste 50 de jucători născuţi în 2000, 2001 şi 2002 din Ardeal.

  Trialul a avut loc in Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu din municipiul Cluj Napoca, iar din judeţul Satu Mare au participat

  Ştefan Stuleanec (Unirea Tasnad), Roland Sebestin (LPS Satu Mare), Pop Rareş (LPS Satu Mare) şi Vlad Mirgheş (Luceafarul Decebal).

  Jucătorii au fost testaţi de antrenorii de la U, Mircea Cojocaru, Ioan Ovidiu Sabau, Calin Salajan, Zsolt Szilagyi, Marius Popescu.

  “Suntem foarte fericiti sa fim aici la Cluj, mai ales la un club cu traditie ca ‘’U”. Acesta a fost primul pas pentru noi pentru a ajunge sa imbracam tricoul studentilor. Avem un drum lung in fata, antrenorii de aici ne-au dat de inteles ca avem o sansa mare sa continuam aici si va trebui sa muncim din greu pentru a profita de aceasta sansa mare pe care am primit-o. Pe aceasta cale doresc personal sa îi multumesc domnului antrenor Suciu Ovidiu pentru sprijinul si increderea acordata pe parcursul acestui sezon” ne-a transmis portarul Rareş Pop de la LPS, unul dintre sătmărenii prezenţi la această acţiune.

  N-ar fi primii juniori sătmăreni ce ar ajunge la U Cluj Napoca. Se ştie că fostul international Ioan Ovidiu Sabău a urmărit în acest sezon evoluţia juniorilor U 19 de la LPS Satu Mare de unde l-a şi transferat deja pe Adrian Micaş. Iar alţi trei băieţi sunt atent monitorizaţi…

  Cum la clubul fanion nu pare că sunt ochi îndreptaţi spre tinerele talente locale şi spre antrenorii care îi cresc, iată că puştii se orientează singuri şi încearcă să se facă remarcaţi la alte cluburi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img