More


  Miză uriaşă pentru câştigătoarea Europa League

  - Advertisement -

  Manchester United si Ajax Amsterdam nu vor lupta doar pentru glorie si trofeu in finala Europa League de la Stockholm din aceasta seara de la ora 21.45.

  Castigatoarea Europa League va primi un loc in grupele Ligii Campionilor din sezonul viitor, iar niciuna dintre finaliste n-a reusit sa se califice direct din competitiile interne.

  Manchester United a incheiat pe locul sase sezonul in Premier League si, daca nu va castiga Europa League, sezonul urmator va juca tot in grupele acestei competitii.

  Ajax a fost a doua in Olanda si ar juca in preliminariile Ligii Campionilor pe Ruta Ligii, acolo unde ar putea intalni pe Steaua.

  In mod normal castigatoarea Europa League era recompensata cu un loc in playoff-ul Ligii Campionilor, insa in acest an s-a eliberat un loc in grupe dupa ce Juventus si Real Madrid, cele doua finaliste, au castigat campionatele din tarile lor calificandu-se direct pentru urmatorul sezon al grupelor.

  Din sezonul 2018/2019 sistemul de acces in Liga Campionilor va fi modificat, iar primele patru campionate din Europa (Spania, Anglia, Germania si Italia) vor primi fiecare cate patru locuri direct in faza grupelor.

  In prezent, echipele calificate in grupele sezonului urmator de Liga Campionilor sunt urmatoarele:

  SPANIA: Real Madrid, Barcelona, Atlético Madrid
  GERMANIA: Bayern München, RB Leipzig, Dortmund
  ANGLIA: Chelsea, Tottenham Hotspur, Manchester City
  ITALIA: Juventus, Roma
  PORTUGALIA: Benfica, Porto
  FRANTA: Monaco, Paris Saint-Germain
  RUSIA: Spartak Moscova
  UCRAINA: Sahtior Donetk
  BELGIA: Anderlecht
  OLANDA: Feyenoord
  TURCIA: Beşiktaş
  ELVETIA: Basel  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare