More


  Nikola Lazic de la CSM, la Minaur Baia Mare

  - Advertisement -

  lazic

  Clubul Sportiv Minaur anunță pe site-ul oficial un nou transfer în lotul masculin pentru sezonul 2017-2018. Este vorba de interul de la CSM Satu Mare, sârbul Nikola Lazic.

  “În primul rând vreau să mulțumesc conducerii clubului pentru că mi-a oferit șansa să fac parte dintr-un club cu tradiție și un palmares semnificativ, așa cum e Minaur. Voi face tot ce îmi stă în putință să mă ridic la nivelul așteptărilor clubului și a fanilor, și sper ca în următorul sezon să reușim împreună să readucem Baia Mare acolo unde îi este locul.“ a declarat fostul jucător de la CSM, Nikola Lazic imediat după parafarea înţelegerii.

  “Așa cum ne-am propus completăm lotul pentru Liga Națională, iar Nikola este un jucător de valoare, care sperăm să ne ajute în îndeplinirea obiectivului sportiv, urmând ca în viitorul apropiat să anunțăm și parafarea altor angajamente care să contribuie la creșterea nivelului de performanță.” – Ionuț Marta – director general CS Minaur

  “Este un jucător pe care l-am urmărit pe parcursul acestui campionat, am văzut și câteva materiale video din perioada în care a jucat în Spania și Ungaria. A avut evoluții constant bune, ceea ce ne-a făcut să credem că pentru noi poate fi un jucător util.
  Cu toate că vine de la echipa care va retrograda, a fost jucătorul care eu cred că a fost mult peste nivelul echipei la care a jucat, și am convingerea că într-o echipă mai pregătită și mai disciplinată din punct de vedere tactic randamentul lui poate fi și mai bun.” – Raul Fotonea, antrenor

  Chiar dacă nu a putut evolua în primele două luni ale anului 2017 din cauza unor probleme cu viza de şedere, Nikola Lazic a fost de departe cel mai eficient jucător de la CSM Satu Mare în acest sezon.

  Iar cu siguranţă cu el în echipă în toate meciurile altfel ar fi stat lucrurile, măcar în o parte din cele opt meciuri pierdute la limită de trupa lui Varady.

  CSM Satu Mare a retrogradat din Liga Naţională după doar un sezon de la revenire…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img