More


  O angajată a Spitalului Județean s-a plâns prefectului de comportamentul managerului instituției

  - Advertisement -

  Plangere-la-prefect

  O angajată a instituției spitalicești s-a prezentat ieri la audiențele ținute de prefectul Darius Filip, unde s-a plâns de comportamentul managerului Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

  Astfel, marţi, 30 mai 2017, în audienţe s-au prezentat patru persoane. Un caz a avut legătură cu emiterea unui titlu de proprietate în localitatea Micula, iar altul cu privire la acordarea de teren extravilan pentru posesorul unui certificat de revoluţionar în localitatea Berveni.

  O altă persoană a enunţat probleme privind motivarea respingerii de către Consiliul Local Satu Mare a unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ).

  A patra persoană aflată în audienţe, angajată la unitatea spitalicească, a sesizat Prefectura privind modul în care a comunicat cu aceasta managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare atunci când i-a prezentat o problemă internă.

  În trei din cazuri persoanele au fost îndrumate să depună memorii, iar în al patrulea caz s-a dat îndrumare concretă cu privire la modul de soluţionare a situaţiei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img