More


  Parada Florilor, la a IX-a ediție la Satu Mare

  - Advertisement -

  parada-florilor

  Sute de copii de grădiniță, școlari, dar și adulți au participat duminică la cea de a IX-a ediție a „Paradei florilor”, acțiune organizată de către Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Satu Mare și Inspectoratul Școlar Judeţean Satu Mare, având sprijinul Primăriei municipiului reședință de județ. Evenimentul a fost organizat pentru a marca „Ziua Europeană a Parcurilor”.

  După depunerea de jerbe de flori la bustul lui Kiss Gedeon din Grădina Romei, alaiul s-a deplasat pe următorul traseu: Calea Traian – Bulevardul I. C. Brătianu – Piața Libertății. Participanții la paradă au înconjurat parcul central, după care s-au oprit în fața Catedralei Romano-Catolice.

  Parada a avut în frunte doi călăreți, urmaţi de bicicliști, majorete, o mică fanfară, precum şi „care alegorice” împodobite cu flori, însoţiți de participanţi îmbrăcaţi în costume din materiale reciclabile, cadre didactice, preșcolari, elevi, cetățeni etc.

  După spectacolul oferit de către majoretele Școlii Gimnaziale din Vetiș, a urmat realizarea lanțului reciclării de către participanții la eveniment.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img