More


  Sfârșit de săptămână intens pentru pompierii sătmăreni

  - Advertisement -

  pompi

  În cursul acestui sfârșit de săptămână, ISU ”Someș” Satu Mare a intervenit pentru stingerea a două incendii, degajarea carosabilului de un copac căzut, respectiv la patru misiuni de asigurare. Astfel, în data de 21.05 a.c., la ora 03.00, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu la o anexă gospodărească din municipiul Carei. Ajunşi la adresa solicitării, pompierii militari au constatat că ardea o anexă în care erau depozitate lemne de foc. Forţele de intervenţie au reuşit să stingă incendiul în limitele găsite, împiedicând astfel propagarea acestuia. Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de o țigară aprinsă aruncată la întâmplare. Ca urmare a producerii evenimentului au ars magazia de lemne pe o suprafață de 60 m2, aproximativ 300kg de lemne de foc și alte bunuri depozitate în interiorul anexei. În aceeași zi dar la ora 18.30, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit pentru stigerea unui incendiu izbucnit la un depozit mixt din municipiul Satu Mare. S-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Incendiul a fost localizat și lichidat în scurt timp. Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de un scurtcircuit la un cablu electric. În urma producerii incendiului au ars materialele combustibile și alte materiale aflate în depozit.

  Tot în data de 21.05. a.c., în jurul orei 20.00, pompierii sătmăreni au intervenit, cu ajutorul accesoriilor din dotare, pentru degajarea carosabilului de un copac căzut pe strada 9 Mai din municipiul Satu Mare.

  În acest sfârsit de săptămână, cadre ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Someș” al Județului Satu Mare au executat 3 misiuni de asigurare la evenimente cu public numeros, respectiv o misiune de asigurare de zonă la producerea unei situații de urgență generată de o defecțiune la un branșament de gaze din municipiul Satu Mare. Pompierii au fost prezenți până la remedierea în totalitate a situației.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img