More


  Strada Ștefan cel Mare, blocată din cauza lucrărilor E.On

  - Advertisement -

  strada

  Circulația pe una dintre cele mai aglomerate artere din municipiul Satu Mare este blocată din cauza unor lucrări. E.On România a demarat lucrările de schimbare a magistralei de gaz pe strada Ștefan cel Mare, astfel că începând de ieri și până pe data de 14 mai porțiunea cuprinsă între strada Iuliu Maniu și strada Ioan Slavici este închisă total circulației.

  Lucrurile nu se opresc aici. Constructorii au precizat că vor fi schimbate toate conductele de pe strada Ștefan cel Mare și Ady Endre, iar lucrările vor dura câteva luni.

  În perioada următoare, în intervalul 15.05 – 24.05 circulaţia se va închide parţial pe strada Ștefan cel Mare între intersecţiile cu str. George Coşbuc şi str. Marsilia. Se va circula pe un singur sens dinspre str. Ady Endre către centru. Tot în această perioadă pe str. Rândunelelor se va institui dublu sens din motiv ce ieşirea spre str. Ştefan cel Mare va fi blocată.

  De asemenea, în perioada 25.05 – 7.06 circulaţia se va închide parţial între Piaţa Eroii Revoluţiei şi intersecţia cu str. Marsilia, se va circula pe un singur sens dinspre P-ţa Eroii Revoluţiei către centru.
  ”Rutele mijloacelor de transport în comun vor fi deviate și se vor comunica în timp util. Rugăm participanţii la trafic să manifeste înţelegere, să respecte indicatoarele rutiere şi să folosească rute ocolitoare! Mulţumim pentru înţelegere!”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Satu Mare.
  Șoferilor din Satu Mare li se recomandă să evite, pe cât este posibil, această zonă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img