More


  Unde se joacă ?

  - Advertisement -

  hagi

  Meciul anului pentru fotbalul sătmărean se va juca, cu siguranţă, sâmbătă, de la ora 12. Trupa lui Dacian Nastai de la LPS Satu Mare va încerca să se califice în finala Ligii elitelor la U 19. Iar după remiza spectaculoasă de duminică de la Ovidiu, 3-3 cu Viitorul, juniorii sătmăreni pornesc acum cu prima şansă.

  La meci s-ar putea să ajungă şi Gică Hagi, patronul celor de la Viitorul Constanţa, cel care după manşa tur de duminică a ţinut să-i felicite personal pe juniorii noştri… Problema care se pune acum e… unde se va juca acest meci?

  Pe site-ul FRF ca loc de disputare apare stadionul Olimpia doar că oficialii clubului fanion declară că nu prea sunt de acord ca LPS-ul să joace pe Arena “Daniel Prodan“. Motivul? Cică există nişte supărări faţă de Dacian Nastai legate de echipamentele achiziţionate de la firma la care antrenorul e acţionar! Şi, vezi Doamne, că după meciul cu Olimpia cei de la LPS ar fi produs stricăciuni la vestiar!

  Cum însă stadionul e în administrarea ADP-ului şi nu a Olimpiei, o decizie finală ar trebui luată de cei care plătesc utilităţile şi întreţin arena… Ar mai fi varianta stadionului Someşul, doar că acolo nu prea sunt condiţii de primit echipa… regelui Hagi. Nu este apă caldă iar vestiarele nu sunt întreţinute… În aceste condiţii conducerea LPS-ului se poate gândi şi la alte opţiuni gen Micula, Negreşti, Carei sau Dorolţ.

  Oamenii de fotbal din aceste localităţi ar primi cu braţele deschise organizarea acestui joc care ar aduce cu siguranţă lume multă la stadion.

  Un lucru e sigur, trupa lui Hagi se va antrena la Micula, cea de la LPS, pe Someşul…rămâne de văzut unde se vor duela cele două grupări.

  La drept vorbind, însă, ar fi ruşinos pentru Satu Mare să mutăm meciul din oraşul reşedinţă de judeţ doar pentru că au unii orgolii şi frustrări de oameni mici… Asta în condiţiile în care Olimpia mai joacă acasă doar pe 3 iunie ! Dar poate le e frică şi de faptul că juniorii LPS-ului ar putea aduna mai mulţi spectatori la stadion decât cei care au venit în cele trei meciuri din acest an de acasă ale galben-albaştrilor!

  P.S. Pe reţelele de socializare şi pe diferite site-uri au apărut comentarii de pe conturi false ce încearcă să minimizeze performanţa echipei de la LPS şi a lui Nastai. Iar intoxicări de genul “ nu sunt sătmăreni cei din echipă” nu prea stau în picioare din moment ce jucătorii din lot chiar dacă sunt veniţi din alte localităţi, sunt elevi din clasa a 9-a la LPS şi stau de patru ani pe banii părinţilor la internate… Iar dacă în clasa a 9-a au venit la Satu Mare şi au ales să se despartă de familie înseamnă că atât LPS-ul, cât şi mai ales Dacian Nastai au valoare şi merită toate aprecierile.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img