More


  Victorie pentru BOGDAN ANDONE!

  - Advertisement -

  oli1

  Olimpia a învins clar pe Dacia Unirea Brăila în ultimul meci al sezonului. A fost un 7-0 fără istoric într-o atmosferă mai degrabă de vacanță, cu puțin peste 100 de oameni în tribune și cu o echipă oaspete venită de musai, parcă, la Satu Mare.

  Silviu Pană a fost omul primei reprize cu două pase decisive și un gol. Erdei și Mureșan au punctat în minutele 18 și 24 în urma unor assist-uri venite de la Silviu Pană. Mijlocașul dorit acum de Dunărea Călărași, Pană a înscris și el cu capul în minutul 39. Ca să completeze tabloul neputinței, în minutul 33 căpitanul Ghiocel și-a lăsat Dacia în 10 oameni după un dialog neortodox cu centralul Unimătean. În partea a doua am remarcat apariția juniorilor Chitaș, Cocian și Văsălie și pofta de gol a lui Krausz ( dublă în min 51 și 60) și Roșu , altă dublă în minutele 83 și 85.

  Dacă meciul n-a creat emoții, în schimb la conferința de presă am avut parte de multe lacrimi.

  Întreg lotul de jucători a urcat la sala de conferințe și preț de câteva minute aceștia i-au scandat numele lui ”MISTER!”…Iar la finalul conferinței, căpitanul Cosmin Iuhas a ținut să îi mulțumească lui Bogdan Andone pentru tot ce a făcut în toamnă și a încercat să facă în primăvară la Olimpia. Iar la modul în care au decurs discursurile , chiar dacă nu a spus-o nimeni răspicat, șansele ca Andone să continue la Satu Mare par foarte mici acum.

  Este de ajuns să vedem că inclusiv la conferința de presă a fost o răceală evidentă între președintele Karda și antrenorul Andone, iar faptul că tehnicianul a fost lăsat de multe ori singur cu o echipă ce aștepta să se rezolve problemele cu salariile a adâncit și mai mult criza dintre cei doi.

  ando

  ” Sper ca pe viitor să înțeleagă oamenii că pentru a construi ceva este nevoie de unitate iar războaiele cu cei din jur nu duc la nimic bun, constructiv. Vă mulțumesc pentru colaborare, chiar dacă au fost și critici ”, a spus la final Bogdan Andone care a ținut să le mulțumească jucătorilor în primul rând pentru colaborare, primarului Kereskenyi Gabor, președintelui Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, și celor care au fost alături de club.

  Olimpia: Şuta (cpt.) – Duruş, Fl. Mureşan, Heil, Bura (Văsălie 72′) – Sil. Pană, Krausz – Erdei (Chitaş 53′), I. Roşu, Villand (Cocian 62′) – Vas. Pop

  Antrenor: Bogdan Andone

  Dacia Unirea: Alb. Popa – Gab. Niţă, Moglan, Ghiocel (cpt.), Stănciulescu – Ed. Oprea, Ciucureanu, P. Ioan (Puia 46′), Roşoagă – M. Dima, C. Roşu
  Antrenor: Alin Pânzaru

  Eliminat: Costin Ghiocel 34′ (roşu direct)
  În celălalt meci al zilei în Liga a 2-a, Juventus București- Metalul Reșița 3-0.

  Programul ultimei etape

  Joi, 1 iunie
  FC Academica Clinceni – CS Baloteşti 11:00

  Sâmbătă, 3 iunie
  Dunărea Călăraşi – Foresta Suceava 11:00

  CS Afumaţi – FC Braşov 11:00

  ASU Politehnica Timişoara si Luceafărul Oradea stau.

  UTA Bătrâna Doamnă – Chindia Târgovişte 14:00

  Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – CS Mioveni 14:00

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img