More


  Vivat LPS Satu Mare!

  - Advertisement -

  lps

  Emoții mari pentru absolvenții de clasa a XII-a a celor două clase de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Satu Mare, pentru ei fiind organizată ieri festivitatea de ultim sunat chiar în sala de sport.

  Emoțiile absolvenților au fost amplificate de cele ale părinților și prietenilor acestora.
  Extrem de emoţionaţi au fost şi cei doi diriginţi, prof Radu Achim la A şi prof. Nastai Dacian la B… Cei doi au strigat pentru ultima oară catalogul în uralele proaspeţilor absolvenţi.

  lps1

  Au urmat felicitările primite de elevi din partea conducerii școlii, după care fiecare diriginte și-a premiat elevii cu rezultate deosebite la învățătură.

  De remarcat că fotbalistul Răzvan Onea din clasa a XII-a B a fost şef de promoţie.

  “ Mă bucur pentru el şi pentru toţi copiii mei, căci, da, ei vor rămâne mereu copii mei. A fost o generaţie foarte bună , Răzvan chiar a demonstrat că se poate face şi performanţă în fotbal şi la învăţătură chiar dacă vii din Fărcaşa şi stai la internat. Sunt extrem de emoţionat şi împlinit în acelaşi timp. Mai avem un hop , finala mica la liga elitelor U 19 şi apoi Bacalaureatul” ne-a spus Nastai care i-a avut în clasă pe majoritatea jucătorilor ce au evoluat în semifinala Ligii elitelor la U 19 cu Viitorul.

  lps2

  Din a XII-A am remarcat-o pe Ioana Borodi, atleta şi fotbalista cu performanţe deosebite, pe Gheorghe Corondan, multiplu medaliat la atletism, membrii echipei de baschet , Tamas Balog, Ştefan Iakab, Cassian Oşan , Vlăduţ Tătăran sau Beniamin Varga ori pe Annamaria Kadar component a echipei de baschet de la CSM Satu Mare.

  Tot printre absolvenţi i-am avut pe Andreea Maxim, component a echipei de volei de la CSM, Adriana Haidu, multiplă campioană la scrimă, Stelian Rus , locul 4 la Cupa României la culturism ori pe Dobrai Balazs, finalist la ONSS tenis de masă.

  Şi nu în ultimul rând merită felicitări Iulia Moldovan campioana naţională la teorie sportivă, şi Tamas Balog, participant la faza naţională la Teorie Sportivă.

  Nu a lipsit celebra predare a cheii dintre clasele a XII-a şi a XI-a, după care, la final, absolvenții au fost felicitați de părinți, rude, prieteni și apropiați.
  Vivat LPS!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img