More


  “Zerul lui Iuga” din Satu Mare, miraculosul leac împotriva bolilor incurabile

  - Advertisement -

  Gabriel-Iuga-1

  Bistriţean la origini,,dar stabilit de mulţi ani în Satu Mare, Gabriel Iuga (48 de ani) este un promotor al sănăttţii cu ajutorul naturii, el fiind de părere că indiferent câte metode moderne de tratare a afecţiunilor apar, cele mai sănătoase soluţii sunt cele naturale, acele aşa numite „leacuri băbeşti”. Calificat în zootehnie, agricultură, tehnică hidraulică şi hidrotehnică a reuşit să păstreze esenţa reţetei strămoşeşti şi a perfecţionat-o folosind tehnici mecanice moderne pentru a crea un produs cu un grad de puritate mai ridicat. Zonarul sau “Zerul lui Iuga”, cum mai este cunoscut, este primul extract de lapte din lume în care lactoser-ul este păstrat în stare absolut naturală, un produs viu, crud, sigur din punct de vedere alimentar.

  Reţetă secretă rămasă de la străbunica sa
  Gabriel provine dintr-o familie de tămăduitori, el ducând mai departe această tradiţie. „Reţeta secretă a zonarului o am de la bunicul meu care mi-a lăsat-o într-un cufăr înainte să moară. El o avea de la mama lui care era cunoscută sub numele de Marea Tămăduitoare ( a trăit până la 115 ani) şi care cunoştea mai bine decât oricine vindecările cu plante. Ea era în serviciul Casei Regale şi în special al Reginei Maria, fiindu-i confidenta de încredere. Străbunica prepara zilnic acest aliment pentru familia regală a României iar marea Regină Maria de Edinburgh este persoana pentru care străbunica mea a prestat în special aceste servicii de medicină populară românească.” ne spune Gabriel.

  Un secol mai târziu, ca sa reproducă la scara industrială rețeta străbunicii, sătmăreanul a folosit zeci de mii de litri de lapte. Astăzi Zonar este preparat doar la comandă, iar pentru fiecare litru de lactoser se folosesc aproape 3 litri de lapte proaspăt. Primii parteneri în demersurile ştiinţifice au fost patru doctori de la Viena printre care şi o româncă Aurora Adam (una dintre persoanele care deţine unele reţete secrete provenite de la celebra Ana Aslan). Împreună cu ei a perfecţionat formula de procesare şi administrare a lacto serului încât pacienţii pot să trăiască o perioadă îndelugată exclusiv cu acest aliment. Zer şi zonar nu e acelaşi lucru. Diferenţa dintre cele două este la fabricaţie. Zerul rezultă în urma fabricării unor produse lactate de calitate, unde întregul conţinut al laptelui, şi cazeina, şi vitaminele, rămâne în brânză. La Zonar toate acestea rămân în Zonar, iar brânzeturile rezultate sunt doar un cauciuc natural, care nu e comestibil. Experimentul obţinut de medicii de la Viena pe produsul zer nu putea dura mai mult de 4 zile însă produsul lui a schimbat radical această stare de lucruri în sensul că lactoserul poate să funcţioneze pe termen nelimitat.

  iuga-2

  După episodul Viena a urmat episodul Israel unde a avut un schimb de date cu clinica din Nahariya şi unde s-a întâlnit cu profesorul Abdul Kamal, un renumit medic specializat pe probleme de blocaje renale şi dializă, cel care l-a pus pe picioare pe ministrul apărări al SUA, Charles Timothy Hagel.”Pe doctor ul Kamal îl interesa dacă corpul uman poate insera 6 litri de lichid pe care să-i elimine în aceaşi zi. Cu Zonar acest lucru este posibil.” ne spune Iuga.

  Miraculosul Zonar
  Din 2009 produsul a ieşit pe piaţă iar de atunci în fiecare an îi este adusă câte o îmbunătăţire. „Încercăm să introducem pe piaţă tot timpul ceva nou. De pildă acum oferim Zonar baby, care se administrează bebeluşilor dar şi mamelor, adică o hrană pe care corpul poate să o recunoască și poate să o proceseze perfect, aidoma celorlalte alimente primare: colostru și laptele de mamă.Zonarul cu ghimbir şi miere conţine o formula magică a ghimbirului dar care în actul commercial nu poate fi recomandat singur. Tocmai de aceea l-am “îndoit”cu zonar şi cu miere, un excelent produs pentru imunitate crescută. De asemenea avem şi zonarul cu argint, un produs limitat pe piaţa europeană deoarece nu există norme de etichetare a lui şi care este produs în condiţii speciale asumate. Şi cel mai nou produs, apărut recent la noi este Zonar power, un extract din 100% lapte, care creşte capacitatea de metabolizare şi a proteinelor de până la 300%. Este un produs recomandat în special sportivilor de performanţă şi se administrează doar când aceştia se prezintă la competiţii. Este produsul care face diferenţa dintre campion şi locul doi, ca să mă exprim puţin plastic. Zonar vindecă sufletul tocmai pentru că el crează starea iniţială naturală între trup şi mental.” afirmă cu mândrie Gabriel.

  Iuga-3

  Inventator de perpetuum mobile
  Pe lângă faptul că este omul din spatele produselor Zonar și cel care deține secretul de producție special prin care se obține acest LactoSer “viu”, Gabriel mai are o mare pasiune, şi anume tot ce înseamnă tehnica.Astfel recent a depus o documentaţie intitulată “Volantul cu masă variabilă”, un perpetuum mobile din clasa a IV-a. Este un dispozitiv care în timp ce se învârte îi creşte greutatea şi astfel momentul cinetic este uriaş şi tinde spre infinit. Acesta poate să înlocuiască tot ce înseamnă forţe de energie: nucleară, hidraulică, eoliană, etc.

  Nicolae Ghişan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare