More


  Concurs Internațional de fotografii 2017

  - Advertisement -

  pupu

  In cadrul proiectului ” Viața mea în trei poze ” – derulat în parteneriat cu Direcția Generală pentru Protecția Copilului Budapesta şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Satu Mare – a fost organizat un concurs intitulat:”Viața mea în 3 poze! Trecut – Prezent – Viitor”, la care au participat reprezentanţi din 7 ţări. La acest concurs şi-a trimis povestea vieţii, cuprinsă în cuvinte şi trei fotografii, Veronica Jazmina, care are 14 ani, este din Satu Mare şi se află încă de la naștere în sistemul de asistență maternală.

  În cele trei fotografii de mai jos, Veronica Jazmina şi-a surprins în mod succint viaţa, la care a adăugat şi explicaţiile verbale. Prima fotografie se referă la trecutul ei, care înseamnă: ”Singurătate…un cuvânt banal…, dar simțit de un copil…îi poate ruina întreaga viață…”.

  A doua poză surprinde prezentul, care în viziunea ei înseamnă: ” Privind spre un viitor plin de speranţă!”. Ultima fotografie vizează viitorul, iar pentru Veronica Jazmina înseamnă:” Indiferent unde mă va duce viitorul, chiar şi în pustietate, cu sprijinul familiei voi înflori mereu„.

  Derularea acestui proiect a început vineri, 19 mai, orele 12.00, iar rezultatele au fost afişate vineri, 2 iunie 2017. Fotografiile fetiţei Veronica Jazmina, cu textele aferente, au impresionat juriul din Budapesta, motiv pentru care au fost alese pentru a fi expuse, alături de cele mai bune lucrări selectate, la Centrul Direcției Generale pentru Protecția Copilului din Budapesta și la diferite expoziții organizate de către solicitantul acestui proiect. Selecţia în sine a fotografiilor şi expunerea lor în cadrul unei expoziţii reprezintă premiul propriu-zis câştigat de Veronica Jazmina şi alţi concurenţi.

  Deschiderea expoziției va avea loc în data de 15 iunie 2017, la Budapesta, unde vor putea fi admirate cele mai sugestive fotografii ale concursului intitulat: :”Viața mea în 3 poze! Trecut -Prezent – Viitor”.

  Dumitru Țimerman  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare