More


  Cu medaliile pe masă!

  - Advertisement -

  18664241_1342478712506137_9074339508322320736_n

  Depăşiţi de Academia lui Hagi în semifinalele Ligii elitelor la U 19, elevii lui Dacian Nastai îşi continuă totuşi visul de a cuceri o medalie în acest sezon. E vorba de medalia de bronz pentru care LPS Satu Mare se va duela sâmbătă la Buftea de la ora 10 cu UTA Arad.

  Este practic duelul primelor două clasate din seria Vest. Arădenii s-au impus în campionat, 2-1 acasă şi au remizat 2-2 la Micula. Apoi în semifinale UTA a pierdut 1-6 în deplasare şi 1-1 acasă, calificarea în faţa celor de la Dinamo.

  „ Visul nostru continuă. Aşa cum le-am spus băieţilor după eşecul de acasă cu Viitorul Constanţa trebuie să ţinem capul sus, am realizat deja o mare performanţă prin câştigarea seriei iar acum sperăm la o medalie “ne-a spus antrenorul Dacian Nastai.

  Acesta nu îl are în lot pe portarul Alex Cadar plecat la zonă cu echipa U15 a LPS Satu Mare. “Am pornit de joi , stăm o zi la Piteşti unde ne şi antrenăm şi apoi la ora meciului sper să fim apţi pentru a arăta tot ce ştim” a mai spus Nastai.

  Rămâne de văzut dacă la UTA vor apărea şi juniorii ce fac parte şi din lotul echipei mari. Echipă ce are ultima etapă meci acasă cu Chindia Târgovişte.

  De remarcat că cu o zi înaintea deplasarii spre Bucureşti juniorii lui Nastai au avut parte de o masă festivă de absolvire a clasei a XII-a.

  „ Noi n-am avut banchet după festivitate ci ne-am antrenat în acea după amiază. Şi acum am stat doar câteva ore la o masă şi vom petrece sper după finală” a încheiat Nastai.

  Trupa U 15 a LPS, la zona de la Oradea
  Echipa pregătită de profesorul Mihai Sabău va juca în zilele următoare la faza de zonă.
  Meciurile Zonei 8 se vor disputa de azi şi până duminică pe stadionul “Iuliu Bodola” din Oradea. S-au format două grupe în care se va juca după sistemul fiecare cu fiecare. Finala este programată pentru duminică, de la ora 11:00. Acolo se vor întâlni câştigătoarele celor două grupe.

  „ E greu să câştigăm zona mai ales că gazdele de la Oradea pornesc mari favorite. Şi au şi un program mai lejer” spune directorul LPS, Dorel Ziman.

  Grupa A: LPS Satu Mare, ASF Kiss Baia Mare, CFR Cluj, LPS Târgu Mureş.
  Grupa B: CSM Oradea, CS Atletic Zalău, LPS Bistriţa.

  Echipa LPS care a câştigat campionatul judeţean este formată din: Alex Cadar, Adrian Chedeş – portari; Denis Batin, Erik Bucs, Răzvan Aspru, David Fabian, Mare Marian, Antonio Chiş – fundaşi; Antonio Paşca, Adam Preg, Raul Ziman, Attila Bora, Darius Vlaşin, Adrian Bura – mijlocaşi; Kevin Barth, David Silvester, Mihai Demian, Roland Sebestin, Emanuel Zaha – atacanţi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img