Dan Petrescu este foarte aproape de CFR Clujdan-petrescu-cupa-chinei

Dan Petrescu este foarte aproape de a-l înlocui pe Vasile Miriuţă pe banca lui CFR Cluj. ”Bursucul” a recunoscut negocierile. Miriuţă primise asigurări că va rămâne la echipă, după parcursul foarte bun din sezonul trecut.

Surpriză la CFR Cluj. Fosta campioană a României se află în negocieri avansate cu Dan Petrescu, deşi Vasile Miriuţă a primit asigurări că va fi păstrat. Miriuţă a avut un sezon foarte bun, în ciuda condiţiilor nefavorabile, motiv pentru care nu-şi făcea griji pentru postul său.

Însă conducerea lui CFR Cluj consideră că echipa are nevoie de un alt antrenor, deoarece obiectivele din sezonul următor sunt mult mai îndrăzneţe. Aşa cum ProSport a anunţat, echipa din Gruia va avea un buget de 8 milioane de euro – al doilea ca mărime din Liga 1 (după FCSB) şi îşi propune titlul. Oficialii clubului sunt convinşi că Dan Petrescu este omul potrivit pentru a îndeplini acest obiectiv.

Fostul fundaş al lui Chelsea a rămas liber de contract, după ce s-a despărţit de Al Nasr şi au existat zvonuri că a purtat negocieri cu FCSB şi CS U Craiova. Ambele şi-au pus antrenor, dar Petrescu spune că n-a avut niciun fel de discuţie cu cele două cluburi. În schimb, recunoaşte că se află în negocieri avansate cu CFR Cluj:
“Negociez cu CFR Cluj, singura echipă din România care m-a căutat să-mi propună un contract. Nu ştiu de unde a apărut informaţia că am fost o variantă pentru Steaua. Cu mine nu a discutat nimeni”, a declarat Dan Petrescu, pentru Digi Sport

”Sunt discuţii avansate cu Dan Petrescu pentru că noii proprietari vor să fim la alt nivel şi vor să facem performanţă repede, pe măsura investiţiei care s-a făcut masiv şi la timp, când a trebuit. Deci, da, sunt discuţii, dar mai durează”, a declarat Iuliu Mureşan pentru ProSport.

În schimb, Iuliu Mureşan spune că nu se pune problema să vină şi Gică Popescu în conducere. Fostul căpitan al Barcelonei a fost dorit de CFR Cluj, însă în trecut: ”Nu ştiu să vină Gică Popescu la CFR. Ştiu că au fost ceva discuţii, dar mai demult, acum câteva luni”.

Şi Gică Popescu neagă că ar merge în conducerea lui CFR Cluj: ”Zvonuri! Nu am avut niciodată o discuţie concretă cu cei de la CFR Cluj. Acum câteva luni au fost tatonări, dar nici atunci negocieri”, a declarat Gică Popescu pentru ProSport.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts